Pedagogiskt program

Vi på Galleri Box tycker det är viktigt att alla oavsett tidigare erfarenhet av samtidskonst känner sig välkomna till oss. Under pågående utställningar finns alltid en konstnär eller konstvetare som är insatt i utställningen på plats och kan svara på era vanligaste frågor. Är ni en större grupp och/eller skulle vilja ha mer specifika ingångar till en pågående utställning eller information om galleriet, vänligen kontakta oss några dagar i förväg så att vi bäst kan tillgodose era specifika behov.

Galleri Box Pedagogik var under 2018 vara ett riktat arbete mot olika skolor. De områden som vi valde att fokusera på var kulturskolan, skolor i glesbygd samt förberedande konstskolor och konsthögskolor.

Om du är intresserad av att veta mer om hur det pedagogiska arbetet ser ut och skulle vilja ta del av detta är ni välkomna att maila oss på nedan mailadresser.

Då Galleri Box är en ideell verksamhet innebär det att pedagogiken till stor del görs ideellt. Därför hoppas vi att ni har överseende med att vi kanske inte svarar er direkt.

Förberedande konstskolor och konsthögskolor:

Sarah Schmidt, xantippa72[at]gmail.com

Kulturskolan

Sara Mårtensson, sara.mson[at]gmail.com

Skolor i glesbygd
Camilla Johansson Bäcklund, camilla[at]camillart.se