Den Hungriga Handen @

BOX AUTUMN STUDIO

Den Hungriga Handen @ BOX Autumn Studio

16:00 – 20:00 

”Snitt är ett tilltugg som består av en liten smörgås med vanligtvis något mer exklusiva pålägg än den vanliga frukostsmörgåsens. Snittar serveras ofta tillsammans med en drink och äts ibland vid sociala tillställningar såsom cocktailpartyn och vernissager.”

– Wikipedia

Studiomedlemmar från årets edition av BOX Autumn Studio bjuder in allmänheten till en performativ mathändelse, i vilken den gemensamma utgångspunkten är det som kan plockas och ätas med handen. 🥪🤏

Den Hungriga Handen ska förstås som ett gemensamt kritsikt reflekterande kring ätande och matproduktion i förhållande årets tema; SUSTAINABLE FOOD FUTURES. Samt vidare ett konceptuellt gestaltande av de erfarenheter och möten som årets studiomedlemmar erfor under sin studiovecka i Bottafjorden, 26 september – 2 oktober. 

Medverkande studiomedlemmar:

Kajsa G Eriksson

Hannah Giles

Filip Strebeyko

Mathilda Frykberg

Kristin Bergman

Sofia Florell

BOX AUTUMN STUDIO

BOX Autumn Studio är en post-diciplinär studiovecka för professionella aktörer inom konst, design, hantverk, arkitektur och performativa praktiker. Konceptet BOX Autumn Studio respektive BOX Summer Studio, har utvecklats av konstnären Gustav Lejelind och curatorn Henrik Sputnes.

Årets BOX Autumn Studio, Sustainable Food Futures, ägde rum i Bottnafjorden i form av ett samarbete mellan Galleri BOX, KKV Bohuslän, Gerlesborgsskolan och HDK-Valand kursen EAT – Food culture, Material and Design, med stöd av Västra Götalandsregionen