Cash BOX digital

Cash BOX

CashBOX Digital 2020

Galleri BOX årliga utställning CashBOX genomförs i år digitalt via vår instagram. Som vanligt kan vem som helst delta i CashBOX med 1 verk som är till salu för max 1000 kr. Det kostar 100 kr att anmäla sig, och i samband med det blir du också medlem i vår förening.

VAD INNEBÄR CASHBOX DIGITAL? 

Galleri BOX postar 2 verk om dagen under perioden 7-31 december, samtliga poster ligger kvar till den 7 januari. Alla verk är till salu. BOX länkar till konstnärens instagram eller mailadress i inlägget, köparen och konstnären sköter sedan köpet sinsemellan på valfritt sätt.

HUR DELTAR JAG?

  1. Skicka ett anmälningsmail till cashbox@galleribox.se mellan den 1-6 december. Vi har plats för 50 deltagare och först till kvarn gäller! 

Mailet till BOX ska ha ämnesraden: ”CASHBOX2020 + ditt namn” och innehålla: 

  • 1 bifogad bild på ett verk (max 2mb) Bilden ska namnges med konstnärens namn
  • För och efternamn (konstnärens namn)
  • Verkstitel 
  • Teknik/material
  • Storlek
  • Pris (Max 1000 Kr)
  • Instagramprofil (Har du inte instagram kan du ha med din mailadress istället, detta läggs upp tillsammans med din bild så att köpare kan kontakta dig direkt)

(Din information utgör caption i instagramposten. I posten står det också att om man vill köpa verket så vänder man sig till @instagramprofil eller mail@namnsson.se)

  1. Om du är en av de 50 första anmälda får du ett bekräftelsemail av oss med vårt Swishnummer. Swisha 100 kr och skriv ditt namn i meddelandefältet. 
  2. Nu är du medlem i BOX förening, och deltar i Cash BOX. Håll koll på din instagram eller mailadress ifall du får meddelande från köpare. Eventuell fraktkostnad löses mellan köpare och konstnär. 

VAD HÄNDER SEN?

Som medlem får man även en fin BOX-merch som hämtas ut på plats i galleriet någon gång under 2021. Merch hämtas fysiskt på galleriet under galleriets öppettider kommande år 2021 mot bekräftelse av swishbetalning. Välkommen!

STÖTTA BOX! 

Man kan även bli medlem utan att delta i CashBOX. Då mailar du bara ditt namn till cashbox@galleribox.se för att få swishnumret. Det kostar 100 kr och man får en fin BOX-merch som hämtas fysiskt på galleriet under galleriets öppettider kommande år 2021 mot bekräftelse av swishbetalning. Välkommen!