Galleri Box
Kastellgatan 10
411 22 Göteborg
Öppettider:
tisdag–fredag 13–17
lördag–söndag 12–16

BOX Pedagogiska Program

Flag:BOX
Vi på Galleri Box tycker det är viktigt att alla oavsett tidigare erfarenhet av samtidskonst känner sig välkomna till oss. Under pågående utställningar finns alltid en konstnär eller konstvetare som är insatt i utställningen på plats och kan svara på era vanligaste frågor. Är ni en större grupp och/eller skulle vilja ha mer specifika ingångar till en pågående utställning eller information om galleriet, vänligen kontakta oss några dagar i förväg så att vi bäst kan tillgodose era specifika behov.

 

Under 2016-17 gästades Galleri Box av bildpedagogerna Sara Mårtenson och Micaela Kevic som höll i galleriets pedagogiskaprogram.

Sara Mårtensson och Micaela Kevic har tidigare producerat och genomfört workshopen Alla är välkomna in i döden för GoldDigger productions på Göteborgs konsthall april 2015 i samband med Dana Sederowskys soloutställning Practice makes progress, samt workshopen Birght Darkness 25/11 och 4/12 2015 för Galleri BOX i samband med utställningen Close the door or all the darkness will leak out.

 

Avsluta året med BOX

15-16/12 CASH BOX och 16/12 kl. 14:00 även Performance - Karin Sandberg & Vilda Kvist

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
Din e-postadress:


Vad är ett + 99? 

Tweets