Galleri Box
Kastellgatan 10
411 22 Göteborg
Öppettider:
tisdag–fredag 13–17
lördag–söndag 12–16

GALLERI BOX

Box är ett konstnärsdrivet galleri med fokus på samtidskonst. Sedan starten 1998 har Box presenterat fler än 150 utställningar. Med ett program som inkluderar utställningar, konstnärssamtal, föreläsningar och seminarier, är Box i dag en etablerad och viktig plats för samtal kring det konstnärliga fältet. Box ligger på Kastellgatan 10, i Göteborg och drivs av Alexandra Nyman, Anna Liljedahl, Camilla Johansson, Daniel Josefsson, Gustav Lejelind, Hendrik Zeitler, Josefina Posch, Kim Johansson, Linn Sundqvist, Peter Götzlinger, Rickard Ljungdahl Eklund och Sarah Schmidt.

 

ÖPPETTIDER

Under utställningsperioder är Box öppet mellan tis-fre, kl. 13-17, lör-sön, kl. 12-16. För galleriets kortare evenemang och projekt kan dock öppettiderna variera.

PROGRAM

Box öppna profil medför att verksamheten är i en ständig process och utformas av de utställningar och projekt som galleriet presenterar. Lika ofta som konstnärer bjuds in till att skapa utställningar, skapas programmet av ansökningar och idéer utifrån. Om du vill föreslå kommande evenemang och samarbeten är du välkommen att kontakta galleriet. Utställningsprogrammet ställs samman av galleriets styrelse och utställningsansökningar tas endast emot under de specifika datum som annonseras på vår hemsida.  Insänt material återsändes inte.

LADDA NER RITNING ÖVER GALLERIET

 

Galleri Box drivs med stöd från Göteborgs Stad Kultur och Kulturrådet.

ARTIST TALK

Konstnärssamtal med Laura White onsdag 8 nov kl 18:00 på Akademin Valand

Kommande

No posts yet.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
Din e-postadress:


Vad är ett + 99? 

Tweets

  • I kväll fredag vernissage för Superorganismen med konstnärerna: Aganetha Dyck, Anja Carr, Dominique Rey, Laura Whit… https://t.co/R4xpXt8kLP
  • Dagens performance är tyvärr inställd, välkomna på vernissage nästa fredag 10 nov - Superorganismen.