Galleri Box
Kastellgatan 10
411 22 Göteborg
Öppettider:
tisdag–fredag 13–17
lördag–söndag 12–16

Open Call 2018 Deadline 7 april

2018 fyller Box 20 år!

Det vill vi fira genom att uppmärksamma andra konstnärer och konstnärskollektiv som liksom oss arbetar för att skapa möjligheter för våra konstnärskollegor. Därför är årets Open-Call endast öppet för konstnärer som förutom sina egna konstnärsskap också är aktiva som curatorer, driver utställningsarenor, organiserar utställningar, screenings, workshops eller på andra sätt skapar möjligheter för andra konstnärer.

Ni är välkomna att söka separatutställning där det egna konstnärsskapet står i fokus eller som grupp där flera av era konstnärsskap är representerade. Däremot söker vi inte curaterade utställningar där ni visar andra konstnärers verk eller konstnärsskap som vid tiden för utställning bedriver heltidsstudier.

Ansökningar görs via vårt onlineformulär här, från den 21 februari kl 12:00 till den 7 april kl 23:59.

Deadline fredag 7 april kl 23:59. Sent inkomna ansökningar behandlas inte.

Box är ett konstnärsdrivet galleri med fokus på samtidskonst. Sedan starten 1998 har Box presenterat fler än 100 utställningar. Med ett program som inkluderar utställningar, konstnärssamtal, föreläsningar och seminarier, är Box i dag en etablerad och viktig plats för samtal kring det konstnärliga fältet. Box ligger på Kastellgatan 10, i Göteborg och drivs av Alexandra Nyman, Anna Liljedal, Camilla Johansson, Daniel Josefsson, Gustav Lejelind, Hendrik Zeitler, Josefina Posch, Kim Johansson, Linn Sundqvist, Peter Götzlinger, Rickard Ljungdahl Eklund och Sarah Schmidt.

Vi ser fram emot att ta del av era förslag!

 

 

 

 

Box har nu öppet på fredagar kl. 13-17

Välkomna!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
Din e-postadress:


Tweets